Ontdek ons alles in één pakket voor websites!

Een nieuwe website laten maken? dan bent u bij ons aan het juiste adres! Binnen gemiddeld 2 weken maken wij een complete website op maat die perfect past bij de stijl van uw bedrijf of dienst.

Of u nu graag nieuwe klanten wil aantrekken of uw website gewoon wil gebruiken als online visitekaartje, wij bieden altijd een oplossing op maat en werken jouw website volledig naar wens af.

  • Volledig op maat gemaakt
  • Binnen gemiddeld 2 weken online
  • Zorgeloze hosting & ondersteuning
  • Een vaste prijs zonder verrassingen

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

background

Alles in één is bij ons ook écht alles in één!

Indien u kiest om uw website door Esthetycs te laten maken, kiest u voor een complete service zonder zorgen. Zo is uw op maat gemaakte website, de domeinnaam, een SSL certificaat een email service, premium ondersteuning en maandelijks onderhoud inbegrepen in de prijs!

Onze prijs

Een alles-in-een pakket voor uw nieuwe website,
makkelijk uit te breiden met extra modules indien u dat wenst.

Uitbreidingsmodules

POA

Prijs op aanvraag

  • Reserveringsysteem
  • Website Teksten
  • Foto's op locatie
  • Logo & Huisstijl ontwerp
  • Meertalige website
  • Live Chat
<

Met ons alles-in-één pakket nemen we al het werk uit handen en leveren we binnen gemiddeld 2 weken een complete nieuwe website. Profiteer daarnaast vanaf slechts €15,- per maand van een domeinnaam, hosting, backups, updates en onbeperkte klantenservice.

Veelgestelde vragen

Meteen een antwoord op enkele vragen die onze klanten vaak stellen.

Kan ik mijn eigen domeinnaam blijven gebruiken?

Uiteraard! Wij verhuizen uw domeinnaam naar onze servers en activeren uw nieuwe website gewoon op dezelfde domeinnaam.

Blijft mijn email adres het zelfde?

Ja, deze blijft hetzelfde. Nadat we uw domeinnaam hebben verhuisd, geven we de nieuwe login gegevens door zodat u uw email adres kan blijven gebruiken.

Waarom zijn er maandelijkse kosten?

Een website kan niet online zijn zonder hosting. Deze kosten betaal je dus altijd voor een website. Daarnaast heb je een domeinnaam en e-mail nodig en werken wij na oplevering nog verder aan je website. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit leveren en profiteer jij van de beste service.
 

Kan ik mijn eigen hosting afsluiten?

Dat kan helaas niet. De meeste hostingpakketten zijn langzaam en dus niet geschikt om een professionele website op te hosten. Het is daarnaast ook onmogelijk om voor iedere klant individueel bij te houden op welke hosting een website draait. Bovendien zijn deze pakketten vaak duurder en bij ons krijgt u er een complete service bovenop.

Is er een opzegtermijn?

Wij hanteren geen opzegtermijn. U kan dus op ieder gewenste moment uw website abonnement opzeggen. Uw eigen domeinnaam kan u dan gewoon meenemen.

Kan ik in termijnen betalen?

U kan uw website kosteloos in termijnen betalen. Om in termijnen te betalen neemt u gewoon contact met ons op via het contactformulier of via info@esthetycs.com.